Η τέλεια ισορροπία μεταξύ κρεμώδους υφής και του τυπικού φρουτώδους αρώματος της Αραβικής μας. Το Blend Supremo απελευθερώνει φρουτώδεις νότες από τις εκλεκτές του μίξεις, που θυμίζουν αρώματα όπως μήλο και κεράσι.
Confettura Extra di Pera Coscia και εκλεκτό
μέλι από Τίλιο. Χωρίς πρόσθετα σάκχαρα και
συντηρητικά. Μόνο φρέσκα φρούτα εποχής και
χειροποίητο μέλι από την παραγωγή μας. 100%
made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή,
συνιστάται να καταναλώνεται σε θερμοκρασία
μεταξύ 5-10 °C.
Συστατικά: Αχλάδι 65%, μέλι από Τίλιο 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Εξαιρετική για να συνοδεύει τυριά μεγάλης
ωρίμανσης όπως το Parmigiano Reggiano, πεκορίνο;
μπλε τυριά όπως το Gorgonzola και το Roquefort.
Μίγμα Ντεκαφεϊνέ
Μίγμα 30% Αραβικά 70% Ρομπούστα.
Καφεΐνη κάτω από 0,1%
Κρέμα καρυδιού.
Κρεμώδες, στρογγυλό.
Μέτρια καβουρδισμένο.
Με κρεμώδη εμφάνιση και χρώμα καρυδιού, το Ντεκαφεϊνέ μας έχει ποσοστό καφεΐνης κάτω από 0,1%. Δημιουργήθηκε για εκείνους που δεν θέλουν να στερηθούν τη κρεμώδη και στρογγυλή γεύση του καφέ, ενώ δεν μπορούν (ή δεν θέλουν) να καταναλώσουν καφεΐνη.
Κάψουλες Καφέ Cortese συμβατές με το σύστημα Uno
ΜΙΓΜΑ: ΝΤΕΚΑΦΕΪΝΕΤΟ
Ο καφές που καλλιεργεί ο Κάρλος στην φυτεία του στην Ονδούρα έχει ένα αρκετά πλούσιο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Χάρη σε 48 ώρες φυσικής ζύμωσης, με αυτόν τον καφέ μπορούμε να απολαύσουμε τόσο γλυκές νότες σοκολάτας γάλακτος και καραμέλας όσο και πιο φρουτώδεις νότες πορτοκαλιού και πράσινου μήλου. Ένα εκρηκτικό μείγμα που διατηρεί πάντα μια ισορροπία με μέτρια οξύτητα.
Τοποθεσία: Κορκίν, Κοπάν
Φάρμα: Κάρλος Εστεβέζ Μεχία
Υψόμετρο: 1450 – 1550 μ.σ.μ.
Ποικιλία: Red Catuai
Διαδικασία: Αναερόβια ζύμωση 48 ώρες
Οργανοληπτικό προφίλ: Πορτοκάλι, λευκή σοκολάτα, πράσινο μήλο και καραμέλα
Καφές σε Κόκκους Υψηλής Ποιότητας.
Σακούλα με κλειστό μπροστινό μέρος & βαλβίδα για να διασφαλίσει την καλύτερη διατήρηση των αρωμάτων.
Ένας κλασικός καφές με αρώματα Ιταλίας, με νότες πικρού μαύρου σοκολάτας. Έχει μέτριο σώμα και οξύτητα, καθώς και ελαφρώς φρουτώδη γεύση λόγω της προέλευσης από την Αιθιοπία. Η κρεμώδης και λαδιώδης γεύση του καθιστά αυτό το μείγμα, έναν τέλειο εσπρέσο.
Επιλογή: Σακούλα - 1 κιλό
Η εισαγωγή καβουρδισμένου καφέ και παρόμοιων προϊόντων αναφέρεται στην αγορά και την εισαγωγή καβουρδισμένου καφέ, καθώς και προϊόντων που βασίζονται στον καφέ, από μια ξένη χώρα σε μια άλλη. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει τη λογιστική, τη ρυθμιστική διαδικασία των τελωνείων και τις διεθνείς εμπορικές συμφωνίες για να διασφαλιστεί ότι ο καφές πληροί τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας της χώρας εισαγωγής.
Ο νέος καφές pour-over αποτελείται από μια κομψή γυάλινη καράφα και μια μοναδική προσθήκη χοάνης που παρέχει βελτιωμένη άνθιση και ροή του καφέ σας μέσω του χάρτινου κώνου. Κατασκευασμένη στη Γερμανία από μηχανικά φυσισμένο βόριο-σιλικόνη για βελτιωμένες θερμικές ιδιότητες, η καράφα BLOOM AND FLOW™ μπορεί να τοποθετηθεί με υγρό μέσα σε μια εστία ή πάνω από ανοιχτή φλόγα; είναι επίσης ασφαλής για φούρνο μικροκυμάτων. Ο σιλικόνης κολάρος είναι μαλακός στην αφή και διατίθεται σε κόκκινο ή μαύρο, ταιριάζοντας με τα χρώματα του μύλου καφέ μας. Για να διατηρήσετε τον καφέ σας ζεστό, το BLOOM AND FLOW™ έρχεται με ένα καπάκι που αντικαθιστά τη χοάνη μετά την παρασκευή. Επιπλέον, το finum® COFFEE WARMER ταιριάζει με το BLOOM AND FLOW™.
1. Επιλέξτε έναν χάρτινο κώνο τύπου v κατάλληλο για 2–5 φλιτζάνια παρασκευής. Για τέλεια εφαρμογή, διπλώστε τον χάρτινο κώνο πλάγια και εισάγετέ τον στη χοάνη.
2. Προ-ξεπλύνετε το φίλτρο ενώ είναι μέσα στη χοάνη.
3. Αφαιρέστε την περίσσεια νερού μετά το ξέπλυμα του φίλτρου.
4. Ζυγίστε 10 γρ. ανά φλιτζάνι (20–50 γρ.). Η άλεση θα πρέπει να είναι χονδρή.
5. Προσθέστε τον αλεσμένο...
( Εκχύλισμα σπόρων Coffea Robusta & Arabica )
Η γκάμα μας από εκχυλίσματα καφέ είναι πλούσια και ποικιλόμορφη. Προσφέρει μια ποικιλία από διαφορετικές γεύσεις καφέ, προερχόμενες από επιλεγμένες προελεύσεις και μίγματα (Arabica ή Robusta), με διάφορους βαθμούς καβουρδίσματος, για να επιτρέψει τη δημιουργία αυθεντικών αρωμάτων καφέ: Εκχύλιση με πτητικό διαλύτη: συμπυκνώματα και απόλυτα καφέ.
Εκχύλιση με αιθυλική αλκοόλη: ελαιορητίνες και εκχυλίσματα καφέ διαφόρων συγκεντρώσεων.
Ήπια εκχύλιση με αιθυλική αλκοόλη: εγχύσεις καφέ.
Αλκοολική απόσταξη: αλκοολάτα καφέ.
Ένας καφές Arabica που αντικατοπτρίζει το ιδιαίτερο κλίμα μιας παράκτιας περιοχής με ορεινές περιοχές. Γευστικός με μια λεπτή οξύτητα και μια τροπική υπόνοια. Σε ελαφριά ψησίματα, η λεπτή οξύτητα μπορεί να τονιστεί, ενώ σε πιο σκούρα ψησίματα, ο καφές μπορεί να αποκτήσει μια ελαφρώς σοκολατένια γεύση.
Ο καφές Arabica Java Ijeng Raung έχει μια μακρά ιστορία που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα, όταν εισήχθησαν τα πρώτα φυτά καφέ στην περιοχή Ijen και Raung. Ο καφές καλλιεργείται σε υψόμετρο 900 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και διακρίνεται για την υψηλή οξύτητα, το έντονο άρωμα και την υποτονική λουλουδάτη μυρωδιά του. Το μέτριο σώμα και η μοναδική γλυκιά γεύση του τον καθιστούν αγαπημένο ανάμεσα στους λάτρεις του καφέ. Οι κερασιές του καφέ συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται προσεκτικά πριν υποβληθούν σε υγρή ζύμωση. Ο καφές προσφέρεται σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένου του ξηρού πράσινου καφέ, του καβουρδισμένου καφέ και του αλεσμένου καφέ.
Σας προσφέρουμε εδώ έναν καφέ υψηλής ποιότητας από τη Finca Don Manuel. Από τη συγκομιδή του, οι κόκκοι καφέ ποικιλίας Supremo, πλήρως ώριμοι, συλλέγονται. Οι κερασιές επιλέγονται μέσω μιας διαδικασίας εμβάπτισης σε ένα δοχείο γεμάτο νερό, κατά την οποία οι κερασιές που παραμένουν στην επιφάνεια απομακρύνονται για να διασφαλιστεί ένας καφές πρώτης ποιότητας. Στη συνέχεια, οι κερασιές τοποθετούνται σε δοχεία για μια περίοδο ζύμωσης πριν αποκοπούν, οι κόκκοι με τη βλέννα τους ξηραίνονται μέχρι να επιτευχθεί η απαιτούμενη υγρασία, δίνοντάς τους αυτό το χρυσό χρώμα.
Πωλείται αποκλειστικά σε κόκκους, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τα αρώματα και τις φράγκες ενός καφέ που έχει ενσωματώσει τους σακχάρες που υπάρχουν σε αυτή τη βλέννα.
Βαθμολογία 87 – SCA
Αρώματα και φρουτώδη αρώματα, ροδάκινο, μέλι.
Γεύσεις πορτοκαλιού, κακάο, ζαχαροκάλαμο.
Η αληθινή έκφραση του ιταλικού καφέ Ristretto, ένα μείγμα που αποτελείται από αραβικά
Santos Βραζιλίας, συνοδευόμενα από εκλεκτά αραβικά του Περού, απελευθερώνει ένα
αναγνωρίσιμο άρωμα αμυγδάλου και μαύρης σοκολάτας. Οι μικρές ποσοστώσεις
Robusta από το Βιετνάμ και η εξαιρετική Robusta από την Ουγκάντα που συνθέτουν
αυτό το μείγμα, δημιουργούν μια πλούσια κρέμα και το γεμάτο σώμα προσφέρει
μια επίμονη επίγευση, καθιστώντας αυτόν τον καφέ μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία για όλους τους ουρανίσκους. Η μοναδική χρήση των κόκκων 18 ανυψώνει την αποκλειστική ποιότητα του προϊόντος για όσους θέλουν πραγματικά να γευτούν τον αληθινό Ristretto Italiano.
Για όσους αναζητούν ποιότητα και διαφοροποίηση, εμπνέει με τη γεύση της. Ο καφές Addis Ababa επιλέγει τους καλύτερους και υψηλής ποιότητας κόκκους από κάθε συγκομιδή. Μετά από ειδικές διαδικασίες προετοιμασίας, συσκευάζεται. Ο καφές μονοποικιλίας από την Αιθιοπία περιέχει φυσικές γεύσεις λεμονιού και εσπεριδοειδών. Η έντονη αρωματική γεύση εμπνέει. Στους καφέδες Addis Ababa, το άρωμα προέρχεται από τους ίδιους τους κόκκους, δεν χρησιμοποιούνται επιπλέον αρώματα. Η προσοχή στη μέθοδο καλλιέργειας γίνεται αισθητή στη γεύση. Στον καφέ Addis Ababa, όλοι οι κόκκοι καβουρδίζονται σε διαφορετικές θερμοκρασίες και χρόνους ανάλογα με το άρωμά τους.
Διαστάσεις σκευών :
ref. ατσάλι a b d i e h
7035 18/10 62 98 77 35 1,2 97
7060 18/10 71 175 114 60 1,2 114
A = εσωτερικό μήκος (mm)
B = εξωτερικό μήκος (mm)
D = πλάτος (mm)
I = χωρητικότητα (cl)
E = πάχος
H = ύψος (mm)
Βιολογικοί ωμοί κόκκοι καφέ από τη Βενεζουέλα, που υπόσχονται τόσο οφέλη για την υγεία (σωματικά και ψυχικά) όσο και απεριόριστη γεύση, διατίθενται σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή από την αγορά.